0172-788107 [email protected]

Kleuren

Kies een keukenblad dat bij u past

Keukenbladen.net heeft alle materialen en kleuren om u goed te kunnen oriënteren, de juiste keuze bij de aanschaf van uw Keukenblad.
Een keukenblad is een uniek en bijzondere toevoeging aan uw keukenontwerp,  wij maken keukenbladen  op maat  naar uw wens.

Bij het oriënteren geven wij alle mogelijkheden van materialen waaronder stenen keukenbladen graniet en composieten werkbladen maar ook keramieken aanrechtbladen en beton. Het gaat vooral om natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen en trendy kleuren zoals kunststof en composieten (kunststeen).
De keuken zelf is de afgelopen 15 jaar nauwelijks veranderd, het verschil in kwaliteit en uitstraling zit hem voornamelijk in de apparatuur en het keukenblad.
Bij het doorlopen van uw keuze ontvangt u vrijwel direct een prijs zo kunt u vergelijken tussen de verschillende materialen. Als u het blad wilt kopen laat u dit weten door te reageren op de offerte. [email protected]

Een keukenblad is naar onze mening niet zo maar een aankoop, graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.
​in overleg plaatsen we het keukenblad voor u, het aansluiten van water, gas en electra dient te geschieden door een daartoe gecertificeerd(e) persoon (firma)

We nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek, wilt u vooraf een afspraak maken?​

​Keukenbladen.net

Keukenbladen.net heeft alle materialen en kleuren om u goed te kunnen orientieren, de juiste keuze bij de aanschaf van Uw Keukenblad.