0172-788107 [email protected]

Kunststof keukenbladen

Een Kunststof keukenblad staat voor lang en zorgeloos gebruik, betaalbaar design!

Kunststof keukenbladen worden het meest toegepast in een keuken. Dit komt omdat een kunststof keukenblad erg praktisch is, en ook omdat een dit keukenblad veel mogelijkheden biedt waardoor u uw kunststof keukenblad helemaal kan afstemmen op uw eigen smaak! Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Een kunststof keukenblad is namelijk betaalbaar en van zeer goede kwaliteit (slijtvast, hygiënisch).

Naast de grote keuze in kleuren kunt u uw keukenblad een persoonlijk tintje geven door de vele mogelijkheden voor rand- afwerkingen. U kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen uit: aluminium met HPL, houten lijsten, ABS door en door gekleurd of een afgerond keukenblad van kunststof maar ook een waterkering keukenbladen.

kunststof keukenbladen

De voordelen van een kunststof keukenbladen

– Hygienisch
– Waterdicht
– Vele kleuren beschikbaar
– Betaalbaar
– Makkelijk in onderhoud

Toepassing
Een kunststof keukenblad is uitstekend geschikt voor het produceren van o.a.: vensterbanken, barbladen, tafelbladen en werkbladen. In de keukenbranche wordt een strikt onderscheid gemaakt tussen spaanplaa en multiplex keukenbladen .

Kwaliteit kunststof keukenbladen

Uw keukenblad wordt gemaakt als basis watervast multiplex welke specifiek door de NL industrie zijn ontwikkeld  onze spoelbakken worden nagenoeg naadloos geïntegreerd in uw keukenblad, vlak inleg is de taal van alle dag waarbij de spoelbak wordt aangebracht als zijnde in het keukenblad ingebouwd. klik hier om direct uw kunststof keukenblad te berekenen>>

Onder een kunststof keukenbladen verstaan wij een keukenblad met een laminaat, dit komt van het woord lamineren wat uitgelegd kan worden als het op elkaar aanbrengen van verschillende lagen. Een laminaat is dan eigenlijk ook een laag die bestaat uit een decorpapier met daaroverheen een slijtlaag. Wij nemen dit laminaat HPL, dit is een speciale kwaliteit die toegepast wordt bij een kunststof keukenblad vanwege zijn hoge kwaliteit.

Spaanplaat keukenbladen
Daar dit type keukenblad niet watervast is kunnen geen spoelbakken worden ingebouwd. Ondanks de steeds verder ontwikkelde lijmtechnieken wordt dit toch te risicovol geacht. Een minuscuul lekje dat desnoods door verkeerd gebruik van de consument ontstaat, maakt dat het materiaal rond de bak in korte tijd zodanig vergaat en er dus materiaal wegraakt waardoor vervanging van de bak uitgesloten is en er als oplossing alleen nog een oplegbak mogelijk is. Gebeurd dit in de garantieperiode dan accepteert geen consument dit en moet het gehele blad vervangen worden met alle daar weer mee samenhangende consequenties van dien.

Onderhoud kunststof keukenbladen
Normale vlekken op uw keukenblad alleen even afsponsen en nadrogen met een doek. Hardnekkige vlekken op uw keukenblad kunt u eenvoudig behandelen met een huishouddoekje en sopje!.

Tip. Plaats nooit hete voorwerpen, zoals pannen, direct op het blad. Gebruik altijd een snijplank. Maak uw keukenblad nooit schoon met schurende reinigingsmiddelen.

Keukenbladen.net

Graniet rvs Hout | Glas | Beton | Composiet