0172-788107 [email protected]

Glazen keukenblad

Glas is een nieuw product als het gaat om keukenbladen. Glazen keukenbladen worden gemaakt van industrieel gehard glas waardoor het stoot- en krasvast is. U kunt kiezen voor een geëtste of gladde oppervlakte. Glazen keukenbladen zijn leverbaar in alle Ral- kleuren en kunnen voorzien worden van luxe randlijsten.

De voordelen van glazen keukenbladen

Onderhoud: Een keukenblad van glas is gemakkelijk te onderhouden. Het beste kan een glazen keukenblad dagelijks afgenomen worden met een vochtige doek. Hardnekkige vlekken kunnen het beste verwijderd worden met zachte schoonmaakmiddelen. Gebruik nooit schuursponsjes of schuurmiddelen.

Structuur: glas dat gebruikt wordt in de keuken is thermisch gehard glas, waardoor het stoot -en krasvrij wordt. Het glas wordt eerst voorzien van de randafwerking (gepolijste randen) en de uitsparingen voor de eventuele plaatsing van de kookplaat en spoelbak. Daarna gaat het blad in een 600° C hete oven.

Afwerking en kwaliteit: als het blad is afgekoeld wordt de onderzijde in een kleur gespoten. De bovenzijde wordt gematst zodat het blad een mat uitzicht heeft.

Stijl en sfeer: het gebruik van glas in de keuken is op dit moment zeer geliefd. Je vindt het terug in moderne keukens, vooral in design.

Graniet rvs Hout | KunststofBeton | Composiet