0172-788107 [email protected]

Natuursteen keukenbladen

Een keukenblad van graniet is puur natuur steen. Graniet of liever gezegd natuursteen wordt op verschillende plaatsen in de wereld gewonnen in een grote variatie aan soorten. Graniet geeft een levendige uitstraling en is (bijna)onverwoestbaar!

Keukenbladen.net levert graniet en hardsteen keukenbladen, ook toegepast in gebrand of gezoet granieten aanrechtbladen van.
Bereken uw natuursteen keukenblad van graniet en ontdek hoe voordelig of hoe exclusief keukenbladen .net levert door het aanvragen van een offerte op maat

Wanneer u akkoord gaat met de offerte op maat biedt keukenbladen .net u een inmeet service!

natuursteen keukenbladen

Rand afwerkingen natuursteen keukenblad graniet:
Talloze varianten zijn denkbaar en al eens uitgedacht. Bij 3 cm dik en 2 + 2 cm opgedikte werkbladen wordt vaak gekozen voor een strakke keukenblad rand. Voor graniet en composiet tot 6cm garandeert keukenbladen.net de laagste prijsgarantie vraag daarom via het berekenen een natuurstenen keukenbladen “offerte op maat!!

Waarom een granieten keukenblad?

Men haalt met graniet een stuk natuur in huis met een eerlijk materiaal mits op de juiste wijze toegepast. Graniet is hard en krasbestendig in praktische zin en gaat echter niet stuk, ook al snijdt men er elke dag op. Verder is Graniet in hoge mate hittebestendig Een beperking van graniet in de toepassing kan zijn de lengte van de plaat want die wordt al bepaald bij het delven in de groeve.

Oppervlakte van graniet

Door de vele afwerking methodieken die in de loop van de tijd ontwikkeld zijn is er voor elk gewenste uitstraling een ruime keus. Hoogglans gepolijst graniet qua onderhoud is dit sterk aan te bevelen maar er is ook gezoet of geschuurd graniet waardoor een matter uiterlijk ontstaat of gebrand graniet waardoor het ruwer en stoerder lijkt.

De prijs van uw granieten aanrechtblad

Daartoe worden de soorten met name voor de keukenbranche ingedeeld in een prijsgroep van 1 tm 4. Er zijn ook prijs stunters die graniet van slechte kwaliteit met eveneens slechte afwerking of graniet met haarscheuren en oneffenheden leveren pas dus op voor prijsstunter!!!!. De prijs van een granieten keukenblad hangt af van de mate waarin graniet voorhanden is in relatie met de vraag wereldwijd, de kosten van het winnen en de hoeveelheid bruikbaar materiaal.

De toepassing van graniet granieten aanrechtblad voor een keuken is wat minder gevraagd dan voor een paar jaar geleden door de opmars van composiet met zijn diverse moderne kleuren.

Onderhoud keukenblad graniet

Uw keukenblad dagelijks afnemen met een vochtige doek en nadrogen is genoeg. Voor hardnekkige vlekken zijn er speciale middelen te verkrijgen. Een granieten keukenblad is niet waterdicht daarom moet u wel uw keukenblad regelmatig impregneren. Dit is een middel die steen waterafstotend maakt en wordt door keukenbladen.net eventueel meegeleverd met de levering van uw keukenblad.

Hardsteen keukenbladen: De eigenschappen van hardsteen lijken op die van graniet. Het grote verschil met graniet is dat hardsteen zachter is. Naarmate hardsteen ouder wordt krijgt het een meerwaarde. Dit wil zeggen dat Hardsteen mooier word naarmate het veel gebruikt wordt.

Voor- en nadelen van een natuursteen keukenblad

Onderhoud keukenbad: Eenmalig zal er een beschermingsbehandeling aangebracht moeten worden. Uw keukenblad dagelijks afnemen met een vochtige doek en nadrogen is voldoende.

Graniet rvs Hout | Kunststof | Glas | Beton | Composiet

Een keukenblad is naar onze mening niet zo maar een aankoop, graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.
In overleg plaatsen we het keukenblad voor u, het aansluiten van water, gas en elektra dient te geschieden door een daartoe gecertificeerd(e) persoon (firma).