0172-788107 [email protected]

Houten keukenblad

Een houten keukenblad geeft uw keuken sfeer

Een Houten keukenblad leeft en laat zich goed combineren!

Er is veel keus als u kiest voor een houten keukenblad want er is altijd wel een soort hout dat bij uw keuken past! Onze Deense kwaliteit is een hoogwaardig top product die u alleen via keukenbladen.net kunt aanschaffen.
Kijk gerust rond op de website van de fabriek en kom bij ons terug voor een uniek keukenblad.

De meest voorkomende soorten die toegepast worden als keukenblad zijn: noten, kersen, beuken, mahonie, teak, ahorn, eiken en ook zebrano keukenbladen. Bereken uw eigen houten keukenblad op maat.

houten keukenblad

Houten keukenblad
Hout is een levend materiaal. Het reageert op temperatuur in relatie met vochtigheid al is dit wel van de soort afhankelijk. lees meer

Mogelijkheden: hout als materiaal voor keukenbladen is al lange tijd geliefd bij een kleine groep consumenten die veelal kiezen voor een strakke vorm gegeven keuken en hout dan als element gebruiken dat warmte geeft door kleur en de structuur die het afhankelijk van de soort heeft. Hout als keuenblad staat voor een natuurlijk materiaal dat eerlijk overkomt en een zekere robuustheid toont.

Kwaliteit: om vooral het trekken te vermijden wordt smalle stroken in relatief korte lengten verlijmd en vertand. met vingerlassen in de lengte en heel soms ook met veerverbindingen in de breedte keukenbladen.net produceert alleen bladen vervaardigd met vingerlassen. Keukenbladen.net levert uitsluitend hout van A kwaliteit waarbij alle houtlamellen worden gecontroleerd op kleur, knoesten en valhoutschade, en dat alleen de goedgekeurde lamellen worden gebruikt voor de vervaardiging van de bladen.

Randafwerking: door de dikte die bij werkbladen worden toegepast, veelal 3 of 4 cm, is een rechte rand met lichte afrondingen boven en onder een goede en strakke manier van afwerken. Ook kan voor profileringen zoals halfrond of met afgeschuinde onderkant e.d. worden gekozen als de stijlvorm van de keuken daarom vraagt.Keukenbladen.net levert geen houten waterkering aan houten keukenbladen.

Onderhoud: een goede beschermende werking wordt verkregen door het blad te oli�n waardoor de cellen/pori�n gevuld worden. Een houten keukenblad vraagt meer onderhoud dan bijvoorbeeld een kunststof blad. Om uitdroging te voorkomen moet een houten blad afhankelijk van het gebruik nog 6 tot 12 keer per jaar in zijn geheel worden geolied. Gewone vlekken kunt u afnemen met een vochtige doek. Watervlekken moeten direct gedroogd worden. Bij aankoop van het massief houten blad praktische informatie over het gebruik en onderhoud. Bovendien krijgt u een onderhoudsset mee, die bestaat uit olie, een schuursponsje en een katoenen doekje.

De voordelen van houten keukenblad:

– Sfeervol
– Goed te combineren met kleur
– Tijdloos
– Duurzaam

De nadelen van een houten keukenblad:

– Niet waterdicht
– Krasgevoelig
– Vraagt intensief onderhoud

Graniet rvs| Kunststof | Glas | Beton | Composiet