0172-788107 [email protected]

Composiet keukenblad

Bereken voordelig uw composiet keukenblad op maat.
Een composiet keukenblad is oersterk met natuurlijk materiaal en toevoeging van kleur en hars.
Daarom is composiet een veel gevraagd keukenblad. Wij verkopen niet alleen composieten werkbladen maar ook composiet plinten, composieten achterwanden of een composiet vensterbanken. Bij ons kunt u terecht voor een nieuw composiet of vervangend composieten keukenblad.

Composiet bestaat voor het grootste deel uit een in de natuur gewonnen mineraal net als graniet bindmiddel (ongeveer 95% mineralen natuurlijke kwarts) waarvan kwarts het hoofdbestanddeel is en in geringe mate decoratieve korrels en spiegels met kleurpigment en polyesterhars als.

Een composieten aanrechtblad zelf samenstellen? Nederlands product en snelle levertijd.

Merknamen van composieten keukenbladen zijn o.a.: Caesarstone, Silestone composiet, Quartzstone, Cosmostone en Qudraliet, Diresco en nog andere. Het kleur- pigment bepaalt de uiteindelijke kleur van een composieten keukenblad aangezien zuivere kwarts kleurloos is.
Composiet is afgeleid van het woord compositie dat o.a. betekend menging / samensmelting van 2 of meerdere materialen.

Wilt u weten wat een composiet keukenblad kost?

Composiet vindt zijn grondstof voor het grootste deel in de natuur als mineraal net als graniet waarvan kwarts het hoofdbestanddeel is en eventueel in geringe mate decoratieve toeslagstoffen en voorts kleurpigment en polyesterhars als bindmiddel (ongeveer 95% mineralen) Composieten keukenbladen zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als matte kleuren, er is geen verschil in prijs.
Mogelijkheden: Composiet is met name ontwikkeld als alternatief voor graniet met als voordeel de vele kleurmogelijkheden t.o.v. graniet Randafwerking: Talloze varianten, zie hiervoor het rekenprogramma van keukenbladen.net

De voordelen van een composiet keukenblad:

De nadelen van een composiet keukenblad:

Eigenschappen van een composieten keukenblad

Voor en nadelen van een composieten keukenblad

Uitstraling van composieten oppervlakte

Composiet keukenbladen zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als matte kleuren maar er zijn ook nog andere oppervlakten. Het meest bekende composiet oppervlakte is een gepolijste versie of een gezoet oppervlakte . Soms worden er andere namen gebruikt voor het uiterlijke oppervlakte van composieten keukenbladen zoals Satin, lether, slik, honed

Een composiet keukenblad onderhouden

Een composiet keukenblad hoeft u niet te onderhouden, hu heeft uw aanrechtblad van composiet alleen met water en zeep te ontdoen van vuil en vet.

Waarschuwingen voor het gebruik en onderhoud

Ga niet met speciale reinigingsmiddelen te werk op uw mooie keukenblad ook niet met schuurmiddelen. Pas op voor agressieve oplosmiddelen zoals aceton omdat deze de hars waaruit een composiet blad is samengesteld oplost! Pas op voor hete pannen want een composieten keukenblad is niet hittebestendig!

Composiet is te gebruiken voor meer dan een keukenblad. Bij de keuken zien we ook vaak een composiet plint of een achterwand van composiet. Bij andere toepassingen van composiet kunt u denken aan tafelbladen ,vensterbanken, achterwanden, wangen of zijpaneel van composiet voor de keuken bijvoorbeeld voor de eilandkeuken. Bestel nu een composiet keukenblad.

Graniet rvs Hout | Kunststof | Glas | Beton